Køb skibogen ‘Børn – med familien på skitur’

Skibogen, Børn - med familien på skitur, én af flere skibøger fra Solid Skiing
Pris (print): 249 DKK
Køb printet bog

Læs med her, hvor snehungrende og eventyrlystne børnefamilier kan finde al den information, de skal bruge, for at ferien bliver en succes […] Rigtig god og grundig guide til forældre og andre voksne, der skal på skitur med børn og unge. Flot layout med fotos, illustrationer og faktabokse […] såvel inspirerende som lavpraktisk. Med den i hånden kan børnefamilien være i tryg forvisning om at have tænkt på det hele […] En bog vi mangler. Anbefales bredt til folkebibliotekerne.

Uddrag fra Lektørudtalelse fra Dansk BiblioteksCenter (DBC), maj 2018, Læs mere om lektørudtalelser fra DBC

Om skibogen ‘Børn – med familien på skitur’

Solid Skiing Børn – med familien på skitur er skrevet til forældre og andre voksne, der skal på skitur med børn og unge skiløbere på alle niveauer.

Vi ser på planlægningen af og forberedelserne til en vellykket skitur, og hvorfor skiskole er en god investering. Vi giver gode råd til, hvordan I kan stå på ski med børn med sikkerhed og skiglæde i fokus og kommer med forslag til aktiviteter, samt hvordan I kan gøre børnene mere selvstændige på bjerget.

Derudover giver vi tips til gode rutiner før og efter skidagen og fremhæver fordelene ved medlemskab i en skiklub.

Helene Møller Larsen (f. 1988) er uddannet professionel skilærer.

Hun har stået på ski hele sit liv og startede med familien i den lokale skiklub i Hobro, hvor hun som barn også var en del af klubbens alpine racing team og deltog i slalomkonkurrencer.

Som 17-årig deltog hun på sit første skilærerkursus, og godt 2 år efter var hun uddannet professionel skilærer.

Helene har tilbragt mange dage i bjergene som skilærer for børn og voksne. Hun har undervist for Ecole de Ski Internationale i Frankrig og uddannet danske skiinstruktører i flere år for Den Danske Skiskole under Danmarks Skiforbund.

I 2012 startede hun konceptet SkiCamp i samarbejde med Novo Nordisk SportsCamp, som er skiture for dygtige børn med fokus på skiglæde og en høj kvalitet i undervisningen.

Derudover har Helene skrevet en række artikler om skiløb til forskellige medier og delt sin begejstring for skisport som skiekspert i flere sammenhænge.

Udover sin skiinstruktøruddannelse har Helene en kandidatgrad i Sociologi fra Københavns Universitet og en tillægsuddannelse i
journalistisk formidling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

29. november 2017

Paperback

978-87-998032-8-6 (print)

Dansk

6″ x 8″ (15.24 x 20.32 cm)

374 g

246 sider

Uddrag fra skibogen ‘Børn – med familien på skitur’