Solid Skiing er skabt ud fra ideen om, at alle skiløbere er gode skiløbere på deres eget niveau. Derfor fokuserer vi på de værktøjer, der hjælper skiløbere på alle niveauer til at blive endnu bedre.

En erfaren skiløber kontrollerer balancen og finjusterer bevægelserne mere sikkert end en mindre erfaren skiløber, men alle skiløbere har de samme udfordringer, og også den erfarne skiløber kan udvikle sin teknik.

Skiløbets grundform er enkel: Det gælder om at holde balancen og køre de sving, du ønsker, ved at bevæge dig efter de ydre kræfter, du påvirkes af.

Solid Skiing anviser bevægelsesretningerne og timingen ned over bakken på baggrund af de ydre kræfter, som alle skiløbere udsættes for.

Hvad enten du kører hurtigt i offpisten eller nyder at cruise i store sving på en velpræpareret blå piste, så er bjerget din legeplads. Husk at nyde den og de skiløbere du deler oplevelserne med.

Solid Skiing håber, at du vil elske skiløb lige så meget, som vi gør, og at vi gør din legeplads og forståelsen for den endnu større.

God læselyst,
god tur og
god leg.